Pyörätuolit

 

Talart Oy tunnetaan kotimaisista räätälintyönä valmistetuista aktiivipyörätuoleistaan jo vuodesta 1996.

Oman tuotantomme mallit ovat pääosin kiinteärunkoisia yksilöllisellä mitoituksella valmistettuja pyörätuoleja. Vaihtoehtona näille löytyy myös säädöillä varusteltu kiinteärunkoinen säädettävä sarjatuotantomalli.

Valmistamme käyttöpyörätuolien lisäksi urheiluun sopivia ratkaisuja sekä suihkupyörätuoleja.
Yhteistyössä kansainvälisten kumppanien kanssa voimme tarjota myös laajan valikoiman harrastevälineitä.

Valmistamme pyörätuoleja käsityönä kaikille pyörätuoleja käyttävillä henkilöille. Yleisimmin pyörätuolejamme näkyy selkäydinvammaisilla, mutta olemme vahvasti mukana myös Cp -ja kehitysvammapuolella, joissa usein kestävyys ja monipuoliset varusteet ovat tarpeen. Räätälöidyt mallit lyhytkasvuisille tai XL-koossa kuuluvat myös mallistoomme. Ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme lisää vaihtoehdoista.

Vasemmalla olevan valikon kautta voit tutustua tarkemmin yleiseen mallistoomme.

Mallituolit

Meillä on laaja valikoima pyörätuoleja, joita voi kokeilla myymälässämme tai kotona. Mitoitustapaamiseen otamme aina mukaan myös mallituolin, joka olisi mahdollisimman lähellä omia toiveita uuden pyörätuolin osalta. Mallituoli valikoimamme on istuinleveydestä välillä 34-48cm. Jos mallituoli osoittautuu sopivaksi kokeilussa niin kokeilua on mahdollista jatkaa kotona esim. viikon ajan. Tämän jälkeen on usein helpompi kertoa omista toiveistaan uuden pyörätuolin osalta virallisessa mitoituksessa.

Talart Oy:llä ei ole mitään pyörätuolimalleja valmiina/ puolivalmiina hyllyssä tehtaalla vaan jokainen valmistetaan asiakkaan mitoitustapaamisen pohjalta.

 

 

Banneri - Penkki pyörätuoli